Arhiv novic

<<   >>

<<   >>

 
P T S Č P S N
 
 
 
 
 
 
 
 

Oddaje na naši spletni strani

MALA RADIJSKA TRŽNICA
 
 
 
 
 
 

Tudi mi smo na:

 undefined

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Novice 

/uploads/news/TIB.jpg NA KOCKI JE 226 DELOVNIH MEST

2014-07-25

Vršilec dolžnosti direktorja TIB Transporta iz Ilirske Bistrice Zlatko Jenko ima manj kot tri tedne časa, da pridobi soglasje največjih upnikov podjetja za spremembo načrta finančnega prestrukturiranja in konverzijo večmilijonskih obveznosti v kapital. S tem bi razlastili dosedanjega lastnika, podjetje Recigum in odpisali dolgove, ki so nastali zaradi izčrpavanja prejšnjih lastnikov. Kot pravi Jenko, pa je ta načrt žal zaradi ťneodzivnosti in neodgovornega obnašanjaŤ upnikov pod vprašajem. Jenko je nezadovoljen tako z neažurnostjo vlade, ki mora potrditi odpis 1.4 milijona dolga Dursu, kot neodzivnostjo bank in slabe banke. Več v prispevku.

Preberi več

NOVI IZZIVI ZA POSTOJNSKE ŠAHISTE

2014-07-25

Včeraj zvečer je Šahovski klub Postojna v Hotelu Kras pripravil sprejem za mlado članico Ivano Hreščak, ki je skupaj z Lauro Unuk iz Ljubljane Sloveniji priigrala zlato medaljo na nedavnem evropskem prvenstvu do 18 let. Pred šahisti pa so že novi izzivi, saj jih jeseni čakata tako evropsko kot svetovno prvenstvo za posameznike. Pogovarjali smo se s predsednikom ŠK Postojna Vladimirjem Slejkom.  Poslušaj.

 

Preberi več

/uploads/news/kava.jpg NAJ POLETJE 2014

2014-07-25

Ta teden izbiramo najboljšo kavo. Mmmmm, katera je vaša najljubša? Tradicionalni kapučino, kava z mlekom ali pregrešni užitek s smetano...? Glasujte v živo na 05 701 0000 ali preko SMSjev na 051 628 111, od ponedeljka do petka, ob 11.30 in 14.30.

Preberi več
 
 
 
 

Ne preslišite

11:00 - Novice - Infonet

 
 
 
 
 
 

Foto utrinek

uploads/photo/mak.jpg
 
 
 
 
 
 

Kje ste/boste preživeli dopust?