Arhiv novic

<<   >>

<<   >>

 
P T S Č P S N
 
 
 
 
 
 
 
 

Oddaje na naši spletni strani

MALA RADIJSKA TRŽNICA
 
 
 
 
 
 

Tudi mi smo na:

 undefined

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Novice 

MARENTIČ ČESTITKE SPREJEMAL ŽE TRETJIČ

2014-10-24

Postojnska občinska volilna komisija je po dolgih urah napetega pričakovanja včeraj pozno zvečer le zaključila s pregledovanjem dokumentacije na vseh 30-ih občinskih voliščih. Po novem štetju glasovnic je Igor Marentič prednost pred  Jernejem Verbičem povečal za en glas. Marentič, še neuradno novi postojnski župan, je včeraj čestitke sprejemal že tretjič po nedeljskih volitvah. Verbič je ob čestitki Marentiču izrazil željo po nadaljnjem sodelovanju v korist občanov in občine Postojna in mu zaželel, da bi nadaljeval dobro delo vseh, ki so občino vodili v preteklih 12-ih letih. Več v prispevku.

Preberi več

CERKNIŠKI KOŠARKARJI VABIJO NA OGLED DOMAČE TEKME

2014-10-24

Članska ekipa Košarkarskega kluba Cerknica  je prvo tekmo v novi sezoni konec avgusta odigrala na Jesenicah. Danes ob 18.30 pa jo čaka prva domača tekma v tej sezoni. Ekipa je mlada, a v tretji slovenski košarkarski ligi zahod si je pod vodstvom trenerja Aleša Lenassija zadala jasen cilj:  zgornji del prvenstvene lestvice. Poslušaj.

Preberi več

GOBARSKI PRAZNIK NA PREGARJAH

2014-10-24

Ta vikend bo v brkinski vasi Pregarje pri Ilirski Bistrici potekal tradicionalni gobarski praznik. Kulturno turistično društvo Pregarje že deveto leto zapored organizira prireditev za vse ljubitelje narave, nabiranja gob in gobjih jedi.  Po besedah bivšega predsednika Kulturno-turističnega društva  Pregarje  Roka Jurića, je gobarski praznik za vaščane Pregarij izrednega pomena. Je pokazatelj, da društvo dela dobro.  Z leti je postal ena večjih prireditev s širšim obiskom v Brkinih in je priložnost, da domačini obiskovalcem pokažejo neokrnjeno naravo Brkinov. Pomeni tudi promocijo še ene ključnih brkinskih  znamenitosti  – sadjarstva. Več v prispevku. Poslušaj.

Preberi več

KOŠANSKI BALINARJI V SUPERLIGI

2014-10-24

Balinarji iz Košane so postali člani tako imenovane Super lige, v katero so vključeni najboljši balinarski klubi v Sloveniji. Njihov cilj je obstanek v ligi, prvo domačo tekmo bodo člani Balinarskega kluba Košana odigrali jutri v dvorani Rešta v Pivki in sicer proti aktualnim državnim prvakom. Poslušaj.

Preberi več
 
 
 
 

Ne preslišite

07:03 - Vsako jutro - Dobro jutro

 
 
 
 
 
 

Foto utrinek

uploads/photo/MARENTIC_ZUPAN_-_Valter_Leban-8690.jpg
 
 
 
 
 
 

Premikanje ure z zimskega na poletni čas in obratno: